Kjør sammen til UiS


Fadderuken(e) handler om å bli kjent med dine nye medstudenter- hvorfor ikke møte nye mennesker ved å samkjøre til og fra forelesningene?

 
 
Logo_00000.png

Sammevei

SammeVei er en norsk gründerbedrift som som jobber med å gjøre det enklere for folk å velge samkjøring til daglig. Last ned SammeVei fra Apple App Store eller Google Play, opprett en bruker å begynn å samkjøre!

 


Carpooling is social!

Kjeder du deg på reisen til og fra skolen slik vi gjorde det før vi begynte å samkjøre? Vi har løsningen! Hvis du og dine medstudenter begynner å bruke SammeVei, vil DERE kunne skape et samkjøringsnettverk til og fra UiS. Det er SOSIALT å kjøre sammen! Bli kjent med andre studenter, slå av en prat før forelesningen 08:10 og våkne opp som du har neppe våknet opp før på skolereisen. Bedre koffein en samkjøring finnes ikke!

Fun.jpeg

Nature5.jpeg

Spar tid og penger mens du redder verden

Yes, du redder verden som samkjører! Ved å samkjøre fremfor å kjøre alene bidrar du til redusert trafikk, bedre fremkommelighet på veiene, og du bidrar til å redusere klimagassutslipp i hverdagen. Og mens du gjør alt dette, sparer du tid å penger! La deg plukke opp av en medstudent som skal samme vei, og del kostnaden for turen. 


 

MER INFO KOMMER - STAY TUNED!


Et initiativ av Kolumbus og SammeVei, i samarbeid med Universitetet i Stavanger.