VestreViken2.png

Kjør sammen til jobben

- Et samarbeid mellom Vestre Viken HF og SammeVei AS - 

Kampanjeperiode: 3. september til 14. oktober 2018 | Lokasjoner: Blakstad, Bærum og Drammen

- - - - -

Personvern

 

1. Navn og adresse til de ansvarlige organisasjonene. Vestre Viken HF (Postboks 800, 3004 Drammen) og SammeVei AS (Gaustadalléen 21, 0349 Oslo, Norge).

2. Hva personopplysningene skal brukes til. Dataene skal brukes til å forbedre brukeropplevelsen og mulighet for samkjøring. Øvrige formål er å lære mer om pendleres kjennskap til, bruken av og interessen for samkjøringsløsninger.

3. Deling av personopplysninger. Dataen deles blant samarbeidspartnerne i ‘Kjør sammen til jobben’ kampanjen. Aggregert statistikk kan offentliggjøres og deles med tredjeparter.

4. Hvor opplysningene er hentet fra. Alle personopplysninger gis frivillig av brukerne ved registrering på www.sammevei.no/vestreviken, eller ved å opprette en profil hos SammeVei og pendle til og fra Vestre Vikens lokaler på Blakstad, Bærum eller Drammen.

5. Innsyn i og sletting av personlig data. Brukere som ønsker innsyn i innsamlet personlig data eller som ønsker å få personlig data slettet, har mulighet til det ved å kontakte en av de ansvarlige organisasjonene.

6. Hvor lenge personopplysninger vil være lagret. Informasjon som innhentes via SammeVei-appen vil være lagret så lenge brukeren har en aktiv SammeVei-konto. Data som samles inn ved at brukere oppgir informasjon på kampanjens nettside (www.sammevei.no/vestreviken), lagres frem til brukeren ber om å få slettet personlig data.

7. Tilbaketrekking av samtykke til deling av data. Dersom brukeren ønsker å trekke samtykke til deling av data tilbake, kan brukeren kontakte en av de ansvarlige organisasjonene.

8. Utover det gjelder SammeVeis generelle brukervilkår og personvernerklæring. 

 

Spørsmål? IKKE nøl med å ta kontakt! 

Send en e-post til hjelp@sammevei.no med spørsmål eller kommentarer relatert til personvern, SammeVei eller 'Kjør sammen til jobben' kampanjen.

 

Med vennlig hilsen,

Vestre Viken HF & SammeVei AS