Hør om Telenors “Kjør sammen til jobben" erfaringer

 

Telenor | Kjør sammen til jobben | 5. til 23. mar 2018

 

Kan en samkjørings workshop eller kampanje være noe for din bedrift?

 

Våre samarbeidspartnere

 
20190905Allesamarbeidspartnere.png
 

Tidligere og pågående samkjøringskampanjer

 
 
 

SammeVei tilbyr workshops og kampanjer

 

Workshop - Samkjøring

Tilby de ansatte en spennende workshop med foredrag om samkjøring og morgendagens mobilitet, case og diskusjon. Vi organisere også en samkjøringsdag der flest mulig prøver samkjøring på arbeidsreisen. En workshop er perfekt for å gi de ansatte en smakebit på livet som samkjører.

Kampanje - Samkjøring

En samkjøringskampanje varer over en lengre periode og gir din bedrifts ansatte en unik mulighet til å dra i gang et samkjøringsnettverk på arbeidsreisen. Ansatte inviteres til å ta del i utviklingsprosessen og vil kunne påvirke brukergrensesnitt og funksjonalitet av appen, samt teste ny funksjonalitet.

 
 

Hvorfor kjøre sammen til jobben?

 
Konkret og målrettet miljøtiltak  Din bedrift kan være en pådriver for det grønne skiftet ved å iverksette et konkret tiltak som bidrar til færre biler på veiene og bedre luftkvalitet i nærmiljøet. Mulighet for profilering i lokale og nasjonale medier.

Konkret og målrettet miljøtiltak

Din bedrift kan være en pådriver for det grønne skiftet ved å iverksette et konkret tiltak som bidrar til færre biler på veiene og bedre luftkvalitet i nærmiljøet. Mulighet for profilering i lokale og nasjonale medier.

Ansatte sparer tid og penger  Ved å samkjøre, kan ansatte dele transportkostnaden med hverandre. Den som tilbyr skyss med SammeVei får dekket en del av transportkostnaden direkte via SammeVei appen.

Ansatte sparer tid og penger

Ved å samkjøre, kan ansatte dele transportkostnaden med hverandre. Den som tilbyr skyss med SammeVei får dekket en del av transportkostnaden direkte via SammeVei appen.

Relevant mobilitetstilbud  SammeVei kan gi din bedrifts ansatte mulighet til å dra i gang et smart og miljøvennlig transporttilbud på arbeidsreisen. Samkjøring er også god team building på tvers av avdelinger.

Relevant mobilitetstilbud

SammeVei kan gi din bedrifts ansatte mulighet til å dra i gang et smart og miljøvennlig transporttilbud på arbeidsreisen. Samkjøring er også god team building på tvers av avdelinger.

Bedre utnyttelse av parkeringsplasser  Mange bedrifter har utfordringer med dyr eller begrenset parkering for sine ansatte. Økt samkjøring bidrar til at flere får tilgang til tilgjengelige parkeringsplasser.

Bedre utnyttelse av parkeringsplasser

Mange bedrifter har utfordringer med dyr eller begrenset parkering for sine ansatte. Økt samkjøring bidrar til at flere får tilgang til tilgjengelige parkeringsplasser.

- - - -

En samkjøringskampanje er en unik mulighet til å skape entusiasme for ny teknologi og teste det siste innen grønne mobilitetsløsninger internt i din bedrift. I løpet av kampanjen kan din bedrift skape et nytt og miljøvennlig mobilitetstilbud som frigjør tid og reduserer pendlekostnader for de ansatte, samt bidra til færre biler på veiene og bedre luftkvalitet i nærmiljøet.

En samkjøringskampanje koster kun kr 189,- per ansatt som deltar aktivt i kampanjen og innebærer så godt som intet arbeid fra din bedrift. SammeVei tar hånd om all planlegging, gjennomføring og evaluering, alt i tett samarbeid og etter avtale med din bedrift. Alt vi trenger er en kontaktperson som kan publisere materiale i interne kanaler.

 

Ofte stilte spørsmål

 

 “Hvorfor samkjøre med en kollega på arbeidsreisen?”

Hjelp en kollega på arbeidsreisen. Ta med en kollega som bor langs ruten din og trenger skyss. Det føles godt å starte dagen med å ha hjulpet en som skal samme vei.

Spar tid. Lei av bilkø? Tilgang til kollektivfeltet i rushtiden er mange steder forbeholdt elbilister med passasjer. Ta med en kollega og frigjør opp til en time hver dag. 

Spar penger. Sjåfør og passasjer deler kostnaden for turen via SammeVei appen og reisen blir billigere for begge.

Møt spennende kollegaer. Samkjøring til og fra arbeidsplassen gjør det enkelt å bli bedre kjent med kollegaer fra andre avdelinger. Start dagen med å utveksle ideer og erfaringer. Samkjøring er sosialt og en fin mulighet for team building!

Reduser klimagassutslipp. Sitt på med en kollega eller tilby skyss til en som trenger det og bidra til å redusere CO2-utslipp.

 

“Hvorfor samarbeide med SammeVei?”

En undersøkelse gjennomført av NAF fastslår at hele en av tre ville samkjørt til arbeidsplassen dersom det var lagt til rette for det. Nå kan din bedrift gjøre noe med dette. SammeVei kan gi din bedrifts ansatte muligheten til å dra i gang et nytt, smart og miljøvennlig transportalternativ på arbeidsreisen.

“Må ansatte betale for å delta?”

Nei. Ansatte deltar gratis.

“Hva koster en kjør sammen til jobben kampanje?”

Bedriften betaler kr 189 per påmeldt ansatt i tillegg til en engangsavgift basert på bedriftens antall totale ansatte. Ta kontakt for mer informasjon.

“Hva får min bedrift ut av en kjør sammen til jobben kampanje?”

En samkjøringskampanje er et konkret, grønt mobilitetsinitiativ. SammeVei tilbyr en skreddersydd samkjøringskampanje som vekker interesse for ny, grønn mobilitetsteknologi utviklet i Norge. Ansatte vil få opplæring i og blir motivert til å prøve samkjøring via SammeVeis samkjøringstjeneste. Ansatte vil gjennom workshops og andre samlinger kunne involvere seg i utviklingen og oppleve hvordan en oppstartsbedrift jobber.

Ved begrenset parkering for de ansatte, er økt samkjøring et enkelt og miljøvennlig tiltak for å gi flere tilgang til eksisterende parkeringskapasitet.

 

“Deltar kun min bedrifts ansatte under kampanjen?”

Ja. Eventuelle insentiver som rabattert parkering eller premier er forbeholdt din bedrifts ansatte. Samtidig er SammeVei-appen åpen for nedlastning for alle, og alle som ønsker kan installere samkjøringstjenesten og tilby eller etterspørre turer.

 

Noe mer du lurer på om samkjøring eller SammeVei?

 
Klikk på bildet over for mer informasjon om samkjøring og SammeVei.

Klikk på bildet over for mer informasjon om samkjøring og SammeVei.