Ny Android-versjon - Last ned og sjekk ut hva er nytt

HVA ER NYTT KUN PÅ ANDROID Versjon 5.3.0?

·      Husker du bilene og personene vi viser i kartet? Nå kan du klikke på dem for mer informasjon og se hvor pendlere rundt deg ønsker å samkjøre. Neste steg blir å la deg booke en tur på denne måten, stay tuned!

 

·      Informasjonen passasjerer ser når sjåføren er på vei, er oppdatert.

 

·      Vi har forbedret vår in-app kundeservice. Send oss en melding og vi tar kontakt med deg!

 

·      Vi har gjennomført en omfattende dugnad og kvittert ut en rekke irriterende bugs og gjort appen mer stabil. Takk til alle som sender inn tilbakemelding!

 

Noe vi kan bli bedre på? Ta kontakt med oss på hjelp@sammevei.no.

SammeVei 5.3.0 er nå tilgjengelig for nedlastning for Android.

 

Takk for at du samkjører og god tur!

Oppdatering for SammeVei appen – hva er nytt?

Kjære samkjørere. Takk for at dere bruker SammeVei! Vi prøver å forbedre oss hver dag og jobber daglig med å gjøre appen mer brukervennlig og stabil. Vi setter stor pris på alle tilbakemeldingene. Samme med våre brukere finner vi ut hvilke ting vi må fikse og hvilke nye funksjonaliteter vi ønsker å lage til.

Hva er nytt i versjon 4.5.0?

·      Husker du bilene og personene vi viser i kartet? Nå kan du klikke på dem for mer informasjon og se hvor pendlere rundt deg ønsker å samkjøre. Neste steg blir å la deg booke en tur på denne måten, stay tuned!

 

·      In-app kundeservice: Noe du lurer på eller trenger hjelp med? Vi har nå lagt til rette for en in-app kundechat. Her kan gi oss tilbakemelding og stille spørsmål, uten å forlate appen. Vi ser frem til å høre fra deg!

 

·      Vi har gjennomført en omfattende dugnad og kvittert ut en rekke irriterende bugs og gjort appen mer stabil. Takk til alle som sender inn tilbakemelding!

 

SammeVei 4.5.0 er nå tilgjengelig for nedlastning for iOS.

 

Skaff deg den NYESTE VERSJON!

Update Innovasjonsprosjekt

Vår visjon: ett helhetlig mobilitetstilbud

SammeVei har siden i fjor vært involvert i et spennende innovasjonsprosjekt som ser på potensialet og mulighetene til å tilføye samkjøring til det eksisterende kollektivtilbudet. Hensikten er å gi passasjerer tilgang til både offentlig transport og samkjøring, med én og samme billett.

Som et første steg i koblingen mot offentlig transport, startet vi i januar ordning der passasjerer med gyldig måneds-/årskort samkjører gratis. Kjør sammen med SammeVei og få refundert det du bruker opp til kr 500 per måned. I praksis betyr det 14 ganger gratis skyss på arbeidsreisen!

*Slik kommer også du i gang med gratis samkjøring:*

1. Send inn en kopi av ditt gyldige månedskort til hjelp@sammevei.no

2. Opprett turer i SammeVei-appen og spør om skyss på arbeidsreisen din

3. Få refundert samkjøringskostnadene en gang i måneden

Dette kaller vi en god deal :sonnenbrille:

God tur!

SammeVei teamet

Mobinext.jpg

Aktiv mobilitetsdag på HaseLinje

Screenshot 2019-05-31 at 13.00.05.png

En solfylt formiddag like før 17. mai inviterte vi på HasleLinje til mobilitetsdag utenfor Karvesvingen 2. Bakteppet var Oslos status som europeisk miljøhovedstad i 2019. Målet var å inspirere folk på Hasle til økt engasjement rundt miljøvennlig og helsefremmende transport. Med på laget hadde vi selveste Robert Mohr fra Tyskland, mannen som i 2017 satt rekorden for verdens lengste reise på en elektrisk sykkel da han syklet jorden rundt. I tillegg kom flere lokale aktører, blant annet Buddy Bike, samkjøringsaktøren Samme Vei, sykkelreparatører fra Fossheim og bysykkelrepresentanter fra Bymiljøetaten. I tillegg stilte Sterk Helse med treningstips og Pipa Cafe bød på lunsj sammen med De Tre Stuer.

Mobilitetsdag 2019 - HasleLinje

SammeVei på stand hos Höegh Eiendom ved HasleLinje

Onsdag 15.mai samkjørte Moritz og Viktor fra SammeVei til HasleLinje’s mobilitetsdag med følgende som mål: å skape kunnskap om bruken av og fordelene til og skape interesse for en ny, grønn mobilitetsløsning, nemlig samkjøring.

Det ble grilling, DJ og ikke minst et morsomt SammeVei-quiz med en el-sparkesykkel som premie. Mange interesserte ansatte kom innom SammeVeis stand meg gode spørsmål og tilbakemelding. Det ble diskutert samkjøring som transportalternativ, miljøet, bilbruk i Oslo, „mobility as a service“ og mer.

Hasle Linje’s mobilitetsdag var spennende og interaktiv for de ansatte. I tillegg til SammeVei var Fossheim Sykkelservice, BuddyBike, Bymiljøetaten og STERK: Helse, Trening og Kompetanse representert.

Fikk du ikke anledning til å snakke med SammeVei under Hasle Linje’s mobilitetsdag? Allerede 6. juni finner du oss i anledning av Ski næringspark Drømtrop’s mobilitetsdag, der du finner oss både på hovedscenen og på stand. Vel møtt!

Har din bedrift lignende arrangementer planlagt i tiden fremover, eller ønsker din bedrift å lære med om samkjøring og hvordan man kommer i gang med? Kontakt oss for en uforpliktende prat her

Ikke lastet ned SammeVei appen og prøvd samkjøring ennå? Fortvil ikke!

Klikk her for SammeVei på iOS og kom i gang

Klikk her for SammeVei på Android og kom i gang

Kombinasjon av samkjøring og offentlig transport

Selvkjørende biler alene vil ikke bidra til å nå klimamål, men i kombinasjon med samkjøring vil 7% av dagens bilpark være tilstrekkelig for å dekke alle reiser i rushtrafikken, viser en fersk studie gjennomført av COWI Norge og PTV Group Global.

Ruter åpner opp for for offentlig-kommersielt samarbeid på tvers av transportløsninger

“Det er nettopp koblingen mellom kollektivtransport og nye transportløsninger som vil gi det ønskede resultatet, sier SammeVeis Rasmus Myklebust.

Lese hele saken på Shifter 🚀🚀🚀

Kristians samkøringshistorie - Bergen 4. februar 2019

Søndag kveld klokken 20 mottar Kristian en pushvarsling fra SammeVei - Ønsker du å samkjøre i morgen? Kristian har samkjørt nesten hver dag på arbeidsreisen siden nyttår med ulike sjåfører bosatt sør for Bergen som pendler inn til eller gjennom byen.

Han klikker seg inn på pushvarslingen og oppretter en tur for neste dag. Han gir beskjed om at han trenger skyss klokken 07:30 fra Nattlandsfjellet til Haukeland sykehus mandag 4. februar.

 
Kristian Amlie, samkjøringsentusiast i Bergen

Kristian Amlie, samkjøringsentusiast i Bergen

 

Omtrent en time senere mottar han en ny pushvarsling - Du har fått treff for samkjøring med Gunn Ingfrid! Han kontakter sjåføren for å dobbeltsjekke om hentetidspunktet og -stedet SammeVei har foreslått passer for begge. “Hei og god kveld! Jeg er klar for samkjøring 07:30 ved siste busstopp på vei ned fra Nattlandsfjellet. Passer det for deg? Kristian”

Få minutter senere svarer Gunn Ingfrid Passer glimrende! Kjører en XC 60”.

“OK. Jeg har ryggsekk og grønn lue :D” svarer Kristian og legger bort mobilen for kvelden.

Kristian og Gunn Ingfrid er stort sett helårssyklister og ser på samkjøring som et flott miljøtiltak på dager der forholdene for sykling er for dårlige.

Neste dag møtes de ved avtalt sted og tid og samkjører inn mot Bergen. I bilen sitter også mannen til Gunn Ingfrid, dermed er tremanns-samkjøringen i gang.

Kristian hopper av ved Haukeland sykehus og mannen til Gunn Ingfrid ved Universitetet i Bergen. Selv fortsetter hun turen til tannklinikken på Årstad der hun jobber. Hun forteller at hun hadde lastet ned SammeVei kvelden hun fikk sitt første treff for samkjøring. “Appen er super og jeg har ingenting i mot å ta med en passasjerer til eller fra jobb.” 

Kristian og Gunn Ingfrid har samkjørt på arbeidsreisen også i etterkant.

————

Kan samkjøring være noe for deg? Du vet ikke sikkert før du har prøvd det!

Last ned SammeVei til iOS eller Android og finn ut hvordan det er å kjøre sammen med andre hyggelige pendlere med sammenfallende transportbehov.

For spørsmål eller hjelp med å komme i gang, klikk her.

Brukerundersøkelse Februar 2019 - Trender for samkjøring

SammeVeis brukerundersøkelse

- Februar 2019 - 

Feedback1.jpg

I begynnelsen av februar gjennomførte SammeVei en undersøkelse for å kartlegge brukernes transportbehov i hverdagen. Jo mer vi vet om hvordan våre brukere pendler, desto bedre kan vi tilpasse tjenesten vår deres behov og prioritere riktig fremover.

Ønsker også du å delta i reisevaneundersøkelsen? Klikk HER. Det tar ikke mer enn 2 minutter å gjennomføre undersøkelsen. Dine svar blir behandlet anonymt.

Her er noen av funnene så langt

Fin fordeling mellom andelen av pendlere som ønsker å samkjøre som passasjer og sjåfør. En stor del (40%) kan tenke seg å samkjøre både som passasjer og sjåfør.

Fin fordeling mellom andelen av pendlere som ønsker å samkjøre som passasjer og sjåfør. En stor del (40%) kan tenke seg å samkjøre både som passasjer og sjåfør.

Folk flest kjører i egen bil (53,9%), etterfulgt av offentlig transport (28.7%) og sykkel (7%). Veldig positivt at mange som i dag kjører alene ønsker å samkjøre.

Folk flest kjører i egen bil (53,9%), etterfulgt av offentlig transport (28.7%) og sykkel (7%). Veldig positivt at mange som i dag kjører alene ønsker å samkjøre.

Hovedgrunnen for at ikke flere samkjører er utfordringer med å koordinere med andre, denne utfordringer jobber SammeVei med å løse! På andre plass er for lite kunnskap om samkjøring og tilknyttede fordelene.

Hovedgrunnen for at ikke flere samkjører er utfordringer med å koordinere med andre, denne utfordringer jobber SammeVei med å løse! På andre plass er for lite kunnskap om samkjøring og tilknyttede fordelene.

Hvis ikke du deltatt ennå, kan du gjøre det  HER  . Det tar ikke mer enn 2 minutter å gjennomføre undersøkelsen. Dine svar blir behandlet anonymt. På forhånd takk for hjelpen!

Hvis ikke du deltatt ennå, kan du gjøre det HER. Det tar ikke mer enn 2 minutter å gjennomføre undersøkelsen. Dine svar blir behandlet anonymt. På forhånd takk for hjelpen!


Hva kan du gjøre allerede i dag for å styrke samkjøring i ditt nærområde?
 

Opprett turer via SammeVei, gjerne for hele arbeidsuken. Man vet ikke om en nabo eller kollega skal samme vei før du har opprettet en tur. Samkjøring og samkjøringstjenester er nytt for folk flest. Men en kollektiv samkjøringsinnsats vil treffraten nå et bærekraftig nivå.

Spre det glade budskap. Gjør venner og kollegaer oppmerksomme på samkjøring og tilknyttede fordeler. Finn gjerne en bekjent du kan teste SammeVei med, opprett matchende turer og opplev hvordan appen fungerer. Større fokus på samkjøring i din bedrift? KLIKK HER

Som alltid, ikke nøl med å ta kontakt hvis det er noe du lurer på eller hvis du trenger hjelp med å komme i gang!

Hilsen SammeVei

Treffer du på spørsmålet om ikke samkjøring mot vederlag er pirattaxi?

Svaret er nei.

Samkjøring betyr at man tar med en passasjer som skal samme vei som deg og man deler transportkostnaden for turen. Ved samkjøring har både sjåfør og passasjer et ønske om å komme fra A til B.

Myndighetene oppfordrer til det, sjekk gjerne Bergen kommunes sider:

https://www.bergen.kommune.no/…/luftkva…/9165/article-123186

Skatteetaten skriver følgende om samkjøring:

https://www.skatteetaten.no/…/delingsokonomi/deling-av-bi…/…

God tur! 😃

Billigere samkjøring, gratis for deg med månedskort og integrasjon med offentlig transport

Samkjøring og kollektiv transport skal kobles sammen til ett helhetlig mobilitetstilbud

2019 - Januar update

 

Først og fremst håper vi at du har hatt en godt start inn i 2019 med venner og familie. Nå som ferien er over for folk flest, har vi spennende nyheter for deg som pendler.

Technology3.jpeg

Innovasjonsprosjekt - Samkjøring og offentlig transport skal kobles sammen

SammeVei er involvert i et spennende innovasjonsprosjekt som skal se på mulighetene av å koble sammen offentlig transport og samkjøring. Passasjerer skal på sikt kunne både benytte offentlig transport og samkjøre med en og samme billett. Én plattform for alle dine mobilitetsbehov.

Gratis samkjøring for deg med månedskort

For å teste ut dette allerede nå, refunderer SammeVei samkjøringskostnaden for passasjerer med gyldig måneds- ellers årskort i første og andre kvartal i 2019.

Send en kopi av ditt gyldige måneds- eller årskort til hjelp@sammevei.no og vi refunderer utgifter til samkjøring for perioden. Du vil motta en bekreftelse når din profil er godkjent for refusjon.

Prisendring: Samme pris som å ta bussen

SammeVei tilpasser prisen til det det koster å reise kollektivt, fra nå av betaler passasjerer kr 35 for en samkjøring. For turer lengre enn 35 kilometer, betaler passasjeren et tillegg på kr 1 per kilometer, opp til et maksimum på kr 400.

Prisendringen er et første steg i SammeVeis kobling til offentlig transport.

Lykke til med neste samkjøring!

SammeVei teamet


Husk å skaffe deg nyeste versjon av SammeVei appen:
- Last ned til iOS
- Last ned til Android

 

Evolve Arena 2018 - Norges Varemesse

5. og 6. desember var SammeVei sammen med Møller Mobility Group og MobilityLab på Norges viktigste møteplass for byutvikling og framtidens mobilitet, Evolve Arena.

Møller Mobility Group er en viktig samarbeidspartner av MobilityLab.

Møller Mobility Group er en viktig samarbeidspartner av MobilityLab.

Møller Mobility Group satser tungt på nye mobilitetstjenester. Fremtidens transport vil være on-demand, billig, brukervennlig og komfortabel. Samkjøring kompletterer dagens kollektivtilbud og er viktig i satsningen for grønnere og smartere transport.

Prøv samkjøring og bli positivt overrasket!

 

Samkjøring, en selvkjørende bil med sjåfør?

SammeVei sto sammen med MobilityLab på stand for å fronte nye, smarte mobilitetsløsninger.

SammeVei sto sammen med MobilityLab på stand for å fronte nye, smarte mobilitetsløsninger.

“Alle” snakker om selvkjørende biler og at det å eie sin egen snart ikke vil være mer enn en side i historiebøkene. Deling av mobilitets- og andre tjenester preger hverdagen. Nye delingsløsninger, som SammeVei, kommer og går på løpende bånd. Teknologikjempene fra USA har skapt en forventning blant brukerne om at et produkt eller tjeneste skal være smart, brukervennlig, billig og av høy kvalitet.

Tradisjonelle kollektivselskaper omstiller seg fra å være buss- eller togselskaper, til å være leverandører av mobilitetstjenester. Dette inkluderer selvfølgelig også selvkjørende biler og busser. Dør-til-dør reisen blir satt i fokus. Passasjeren skal på sikt kunne kjøpe én billet eller bruke én tilbyder for hele reisen.

Når en passasjer bestiller en samkjøring via SammeVei, blir vedkommende hentet av en hyggelig sjåfør på et avtalt sted og kjørt til et avtalt sted. Vil en hverdag med selvkjørende se annerledes ut? Trolig ikke. Etter hvert som selvkjørende biler har blitt til normen, vil bilene på veien ikke lenger bestå av sjåfør og passasjer/er, men kun av passasjerer.

Med andre ord kan du allerede nå bestille din “selvkjørende” bil når du etterspør skyss med SammeVei. Samkjør og få en smakebit av morgendagens mobilitet.

 
IMG_4099.jpeg
IMG_4100.jpeg
 

På Evolve Arena var det også representert mange andre spennende bedrifter og organisasjoner som vil være relevante for fremtidens byutvikling. For mer informasjon om Evolve Arena, klikk her.


Spørsmål om SammeVei eller hvordan vi kan dra i gang samkjøring i din bedrift?

Kontakt oss her.

 

Hurra! Nå kan du oppdatere SammeVei til versjon 4.3.0!

Takk for at du bruker SammeVei! Vi jobber daglig med å gjøre appen mer brukervennlig og stabil.

Hva er nytt i versjon 4.3.0?

 1. Dine siste søk kommer nå opp som forslag når du oppretter en tur.

 2. Passasjer og sjåfør deler nå kostnaden for enhver tur. Dette skaper forutsigbarhet for passasjerer mtp. prisen for en samkjøring og ikke minst er det naturlig å dele transportkostnaden med personen som tilbyr skyss.

 3. Du blir nå møtt av et nytt, vinterlig bilde når du åpner appen.

 4. Diverse feilrettinger og stabilitetsforbedringer.

SammeVei 4.3.0 er nå tilgjengelig for nedlastning for iOS, om kort tid kommer den samme funksjonaliteten også til Android!

IMG_4066.PNG
IMG_4093 2.PNG

Klikk HER for tilbakemelding og spørsmål om oppdateringen.

God tur!

SammeVei teamet

Ny betalingsløsning implementert - VELG om du vil dele transportkostanden med passasjeren din!

Nå kan sjåfører velge mellom å tilby gratis eller betalte turer!

SammeVei har nå implementert funksjonalitet der sjåfører kan velge mellom å tilby gratis eller betalte turer. Betalingen skjer sømløst via SammeVei appen og prisen for turen beregnes automatisk. Dermed behøver ikke sjåfør og passasjer å tenke på delingen av transportkostnaden.

IMG_3641.jpg

Oppretter du en tur som sjåfør, kan du nå velge mellom å tilby den gratis eller betalt.

Samkjøring mot vederlag er lovlig i henhold til norsk lovgivning. Stortinget har vedtatt at en ikke trenger løyve for å ta med seg en passasjer med sammenfallende transportbehov. Vederlaget for turen kan ikke overstige passasjerens forholdsmessige del av den totale transportkostnaden for turen. Les hele innstillingen fra Stortinget HER.

Satsen passasjeren betaler til sjåføren via SammeVei appen tar utgangspunkt i statens satser for samkjøring.

I praksis betyr det følgende: Ved en betalt tur, betaler passasjeren NOK 1.75 per kilometer samkjøring til sjåføren. I tillegg kommer et administrasjonsgebyr på 20% (minimum NOK 10).


Sjåfører legger inn kontonummeret, passasjerer legger inn betalingsinformasjon.

Når to brukere blir matched for en betalt tur, blir beløpet for turen reservert. Når samkjøringen finner sted, blir pengene trukket og passasjerens andel av transportkostnaden, NOK 1.75 per kilometer, overføres til sjåføren innen 48 timer.

 
IMG_3646.jpg
 
IMG_3647.PNG
 

Som samkjører kan du nå ikke bare dele bilen din med naboer og kollegaer, men også transportkostnaden din. Samkjør på arbeidsreisen og spar noen kroner med pendlere som skal samme vei.


Har jeg mulighet til å tilby gratis skyss?

Ja. Hvis du ønsker å tilby en gratis tur, kan du gjøre det. Bare huk av at turen skal publiseres som en gratis tur og passasjeren sitter på kostnadsfritt.


Er betaling implementert for alle brukere?

Betaling implementeres i første omgang for alle brukere med iOS (iPhone). Om kort tid vil betaling også komme til Android.


Vi håper at du tester denne nye funksjonaliteten sammen med oss!

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss HER

God tur!

Mvh,
SammeVei teamet

Ny versjon av App'n, nye muligheter! Dette er SammeVei 4.0

SammeVei lanserer versjon 4.0

SammeVei presenterer en ny, smart og enklere versjon av Norges nye samkjøringstjeneste. Se etter oppdateringen i App Store eller Google Play hvis ikke du har gjort det allerede.

Appen er oppdatert fra bunn av og vi har pakket inn masse ny, kul funksjonalitet - se selv!


SammeVei Design 3.3.0.jpg

 

VELKOMMEN TIL DEN NYE HJEMSKJERMEN

Trykk på "Opprett Tur" knappen for å legge ut turer som sjåfør eller passasjer.

Nederst på skjermen finner du et nytt valgmeny:

 1. Til venstre finner du hjemmeskjermen du ser nå
 2. I midten er et hurtigvalg for å legge ut en tur
 3. Til høyre finner du innstillingene og profilen din

 

SLIK SER DET UT NÅR DU LEGGER UT TURER


Fyll ut følgende:

 1. Fra hvor til hvor du ønsker å samkjøre,
 2. dato og tidspunkt for turen,
 3. hvor fleksibel du er når det gjelder avreisetidspunkt,
 4. og om du ønsker å være sjåfør eller passasjer.
 5. Til slutt kan du velge om du ønsker å legge ut samme tur ut uken.


Videre gir SammeVei deg med versjon 4.0 mulighet til å legge ut så mange turer du vil, opp til ett år frem i tid.

SammeVei Design 3.3.0 - ny tur.jpg

SammeVei Design 3.3.0 - liste.jpg

 

DETTE ER HJEMSKJERMEN DIN NÅR DU HAR LAGT UT TURER

Her vil du se en kronologisk liste med alle dine turer.

Hver tur har sin egen status:

 • En ny tur vil ha statusen "Leter etter passasjer/sjåfør"
 • Har du fått treff, skifter statusen til "Bekreftet tur"
 • En fullført tur har statusen "Fullført"
 • osv. 

På den måten er du alltid oppdatert på statusen av en tur og har full kontroll på dem som foregår i appen.


Vi håper du liker vårt nye brukergrensesnitt og ønsker deg lykke til med neste tur!

Spørsmål, innspill eller endringsforslag? Ikke nøl med å ta kontakt på mgkb@sammevei.no!

- Ditt SammeVei team 😃

Din tilbakemelding påvirker SammeVei-appen

Takk for alles tilbakemelding og forbedringsforslag

SammeVei har siden oppstart vært i løpende kontakt med engasjerte brukere og tar innover seg alles forbedringsforslag og tilbakemelding. Hver endring som foretas, gjøres på bakgrunn av innspill vi får av våre brukere - er det design, logikk eller funksjonalitet.

Nå vurderer vi endringer av timeplanen situert i den nedre halvdelen av skjermen, på bakgrunn av tilbakemelding vi har fått fra våre brukere. 

Screen Shot 2018-08-16 at 11.21.44.png

Fremfor en liste med foreslåtte turer for morgen og ettermiddag som for enkelte kan være forvirrende eller irrelevant, vil listen være tom frem til brukeren selv legger inn turer. Listen fylles opp med så mange turer brukeren ønsker å lage, som gir både større frihet og økt brukervennlighet. Lag en tur - ferdig. 

For å lage en tur, simpelthen klikk på "Create Trip" knappen i midten eller på pluss-symbolet nederst på skjermen. Med en alltid tilgjengelig pluss-knapp lokalisert ved brukerens tommel, vil det være enkelt å lage nye turer, hvor enn man skulle befinne seg i appen. 


Når du som bruker klikker på "Create Trip" eller pluss-knappen, får du opp følgende. Her vil du ha mulighet til å legge inn reiseruten, samt annen relevant informasjon. Ønsker du å aktivere samme tur for hele uken, huker du av knappen nede på skjermen. Her kan du også klikke på avanserte innstillinger, som gir deg ytterligere valgmuligheter.

Screen Shot 2018-08-16 at 11.21.56.png

Gjerne ønsker vi å få din tilbakemelding. Synes du at logikken for å lage turer god? Er dette bedre enn dagens måte å aktivere turer på? Kanskje du har et bedre forslag?

Send kommentarer og innspill til mgkb@sammevei.no. Tusen takk på forhånd!

Vi ser frem til din tilbakemelding og din neste tur med oss!

Aker Solutions, Kværner, Fornebuporten og Vestre Viken HF skal SammeVei

Disse samkjører til høsten

 

AkerSolutions.jpg
Kvaerner.png
Fornebuporten.png
Vestre Viken.png

Aker Solutions, Kværner og Fornebuporten

SammeVei har inngått spennende samarbeid. De siste ukene har teknologiinteresserte ansatte på Fornebu testet SammeVei-appen og hvordan det er å kjøre sammen med kollegaer på arbeidsreisen. Workshops og tilbakemeldingsrunder har gitt mye lærdom og et bedre bilde av hva brukere ser etter i en samkjøringsløsning.

3. september begynner "Carpool To Work" kampanjen, et samkjøringsinitiativ der ansatte på Fornebu samkjører til og fra arbeidsplassen via SammeVei. Er du interessert i å finne en å kjøre sammen med til Fornebu, br du aktivere turer med SammeVei fremover. 

Aldri har tiden for treff i Oslo-området vært bedre!


Vestre Viken HF

Samtidig som arbeidstakere på Fornebu har organisert seg for å kjøre sammen, gjør ansatte i Vestre Viken HF det samme. Ved lokasjonene Blakstad, Bærum og Drammen har ansatte begynt å teste SammeVei-appen, og større fokus er satt på samkjøring som transportalternativ.

Parallelt med samkjøringskampanjen på Fornebu, begynner "Kjør sammen til jobben" kampanjen hos Vestre Viken HF den 3. september. Her vil ansatte kjøre sammen i hverdagen og aktivere turer i SammeVei-appen.


Samkjøring langs Oslos innfartsårer

Bedriftene på Fornebu og klinikkene til Vestre Viken HF alle er nære E18. SammeVei ønsker i første omgang å bygge trafikk langs innfartsårene til Oslo, for deretter å ekspandere videre. Er samkjøringen i gang her, vil den spre seg videre.

Tiden er inne for å aktivere turer! Åpne SammeVei-appen og aktiver turer for opp til en uke frem i tid. God tur!