SammeVei ønsker god jul og har store nyheter for 2018! 🎅🏼

Kjære pendlere,

Først og fremst vil vi ønske dere en fin og mest mulig avslappende juletid i dagene fremover med venner og familie, og ønsker å takke dere for interessen for samkjøring og SammeVei.

Fra vi flyttet inn i Forskningsparken i august i år og begynte å jobbe fulltid med samkjøringsplattformen vår, har vi hatt en utrolig spennende og lærerik reise. Vi har opplevd mange oppturer, selvsagt også enkelte nedturer, og har kanskje viktigst av alt fått mye konstruktiv tilbakemelding fra våre brukere. Tusen takk for det! Uten tilbakemeldingen deres kan ikke vi ta de riktige valgene fremover.

Enkelte lurer på hvorfor det ikke har kommet nye oppdateringer av SammeVei-appen den siste tiden.

Her kommer hvorfor. Utviklerteamet vårt jobber nå intensivt med neste versjon av SammeVei-appen. Et helt nytt design og andre betydelige endringer skal gjøre det enda enklere å kjøre sammen til jobb. Uten å røpe for mye, kan vi si at alt du behøver å gjøre er å gi beskjed om du ønsker å samkjøre neste dag, og så ordner SammeVei resten.

Når kommer den nye versjonen? Tidspunkt for lansering av neste versjon av SammeVei-appen er satt til 1. mars 2018. I mellomtiden vil ingen oppdateringer lanseres for dagens versjon. Vi setter derfor stor pris på tålmodigheten din, og ber om forståelse for tiden det tar å gjennomføre endringene. Android-versjonen lanseres samtidig som den nye versjonen 1. mars.

Kort om andre spennende nyheter!

I løpet av våren vil en av Norges ledende teknologibedrifter med flere tusen ansatte lansere en kjør sammen til jobben kampanje i samarbeid med SammeVei.

Videre vil to av Norges ledende mobilitetsselskaper, i samarbeid med SammeVei, gjennomføre fire pilotprosjekter, der helt nye mobilitetsløsninger skal koble sammen samkjøring og kollektivtransporten.

Mer info kommer, så stay tuned!

I mellomtiden ønsker vi dere en riktig god jul og et godt nyttår, og ser frem til å få deres tilbakemelding når den nye versjonen av SammeVei-appen lanseres i mars neste år.

Med vennlig hilsen,

Rasmus, Ole, Moritz, Petr og Christopher fra SammeVei