Billigere samkjøring, gratis for deg med månedskort og integrasjon med offentlig transport

Samkjøring og kollektiv transport skal kobles sammen til ett helhetlig mobilitetstilbud

2019 - Januar update

 

Først og fremst håper vi at du har hatt en godt start inn i 2019 med venner og familie. Nå som ferien er over for folk flest, har vi spennende nyheter for deg som pendler.

Technology3.jpeg

Innovasjonsprosjekt - Samkjøring og offentlig transport skal kobles sammen

SammeVei er involvert i et spennende innovasjonsprosjekt som skal se på mulighetene av å koble sammen offentlig transport og samkjøring. Passasjerer skal på sikt kunne både benytte offentlig transport og samkjøre med en og samme billett. Én plattform for alle dine mobilitetsbehov.

Gratis samkjøring for deg med månedskort

For å teste ut dette allerede nå, refunderer SammeVei samkjøringskostnaden for passasjerer med gyldig måneds- ellers årskort i første og andre kvartal i 2019.

Send en kopi av ditt gyldige måneds- eller årskort til hjelp@sammevei.no og vi refunderer utgifter til samkjøring for perioden. Du vil motta en bekreftelse når din profil er godkjent for refusjon.

Prisendring: Samme pris som å ta bussen

SammeVei tilpasser prisen til det det koster å reise kollektivt, fra nå av betaler passasjerer kr 35 for en samkjøring. For turer lengre enn 35 kilometer, betaler passasjeren et tillegg på kr 1 per kilometer, opp til et maksimum på kr 400.

Prisendringen er et første steg i SammeVeis kobling til offentlig transport.

Lykke til med neste samkjøring!

SammeVei teamet


Husk å skaffe deg nyeste versjon av SammeVei appen:
- Last ned til iOS
- Last ned til Android