Evolve Arena 2018 - Norges Varemesse

5. og 6. desember var SammeVei sammen med Møller Mobility Group og MobilityLab på Norges viktigste møteplass for byutvikling og framtidens mobilitet, Evolve Arena.

Møller Mobility Group er en viktig samarbeidspartner av MobilityLab.

Møller Mobility Group er en viktig samarbeidspartner av MobilityLab.

Møller Mobility Group satser tungt på nye mobilitetstjenester. Fremtidens transport vil være on-demand, billig, brukervennlig og komfortabel. Samkjøring kompletterer dagens kollektivtilbud og er viktig i satsningen for grønnere og smartere transport.

Prøv samkjøring og bli positivt overrasket!

 

Samkjøring, en selvkjørende bil med sjåfør?

SammeVei sto sammen med MobilityLab på stand for å fronte nye, smarte mobilitetsløsninger.

SammeVei sto sammen med MobilityLab på stand for å fronte nye, smarte mobilitetsløsninger.

“Alle” snakker om selvkjørende biler og at det å eie sin egen snart ikke vil være mer enn en side i historiebøkene. Deling av mobilitets- og andre tjenester preger hverdagen. Nye delingsløsninger, som SammeVei, kommer og går på løpende bånd. Teknologikjempene fra USA har skapt en forventning blant brukerne om at et produkt eller tjeneste skal være smart, brukervennlig, billig og av høy kvalitet.

Tradisjonelle kollektivselskaper omstiller seg fra å være buss- eller togselskaper, til å være leverandører av mobilitetstjenester. Dette inkluderer selvfølgelig også selvkjørende biler og busser. Dør-til-dør reisen blir satt i fokus. Passasjeren skal på sikt kunne kjøpe én billet eller bruke én tilbyder for hele reisen.

Når en passasjer bestiller en samkjøring via SammeVei, blir vedkommende hentet av en hyggelig sjåfør på et avtalt sted og kjørt til et avtalt sted. Vil en hverdag med selvkjørende se annerledes ut? Trolig ikke. Etter hvert som selvkjørende biler har blitt til normen, vil bilene på veien ikke lenger bestå av sjåfør og passasjer/er, men kun av passasjerer.

Med andre ord kan du allerede nå bestille din “selvkjørende” bil når du etterspør skyss med SammeVei. Samkjør og få en smakebit av morgendagens mobilitet.

 
IMG_4099.jpeg
IMG_4100.jpeg
 

På Evolve Arena var det også representert mange andre spennende bedrifter og organisasjoner som vil være relevante for fremtidens byutvikling. For mer informasjon om Evolve Arena, klikk her.


Spørsmål om SammeVei eller hvordan vi kan dra i gang samkjøring i din bedrift?

Kontakt oss her.