SLIK blir SammeVei 3.0! 👀

Kjære samkjører,

Vi nærmer oss lanseringen av SammeVei 3.0 med store skritt og vil derfor gjerne gi deg en innføring i hva som venter deg som SammeVei bruker. Samkjøringsplattformen vår har til formål å hjelpe deg med å finne andre å kjøre sammen med på arbeidsreisen.

Den nye versjoner medbringer derfor store forbedringer på overflaten, men også under panseret, og vi har derfor laget en egen SammeVei-ABC som med få ord forklarer alt du trenger å gjøre for å samkjøre på arbeidsreisen:

A - App. Du laster ned SammeVei-appen, oppretter en ny bruker eller logger deg inn med den gamle, og fullfører registreringen.

B - Beskjed. Du gir beskjed i appen hvilke dager du ønsker å samkjøre. Vær obs på at SammeVei har en cut-off tid klokken 20 på kvelden, og turer for neste dag må være aktivert innen klokken 20 kvelden før. Klokken 21 vil du få beskjed hvem du kjører sammen med neste dag, samt all nødvendig informasjon om turen.

C - Commute. Har du fått tildelt en å kjøre sammen med, er alt som gjenstår å vente til neste dag, møte personen du skal samkjøre med ved avtalt tid til avtalt sted, og samkjøre til jobben.

Vi har forberedt en kort video som gir deg et innblikk i hva som venter 👇🏼

Vi gleder oss til å kjøre sammen med deg til jobben!

Hilsen fra SammeVei