Ny funksjonalitet på plass: Fleksible henteadresser

- FLEKSIBLE HENTEADRESSER - 

Fra og med i dag justerer vi passasjerens henteadresse til det for sjåføren mest tilgjengelige punktet, innenfor en fem-minutters gåradius rundt passasjerens hjemstedsadresse. Endringen vil øke passasjerenes treffrate og minimere sjåførenes omvei!

Funksjonaliteten er implementert på serversiden og trer i kraft i dag. I neste oppdatering vil informasjon om fleksible henteadresser også visualiseres i onboardingprosessen når brukere oppretter en profil med SammeVei, se bildet under for mer info.  

- FLEKSIBLE HENTEADRESSER - 

WalkingDistance.png

Vi har sett et enormt samkjøringspotensiale, men kunne i mange tilfeller ikke koble to pendlere på grunn av for stor omvei for sjåføren. Særlig når vedkommende var nødt til å kjøre av motorveien for å plukke opp en passasjer, oppleves dette som en stor kostnad for mange sjåfører.

Derfor implementerer SammeVei nå fleksible hentesteder. En fem-minutters gåradius legges rundt passasjerens hentested, og SammeVei velger punktet innenfor denne radiusen som er lettest tilgjengelig for sjåføren.

For deg som passasjer betyr det at du går sjåføren et fåtalls minutter i møte, og til gjengjeld øker dine sjanser til å få skyss. Typisk velger vi steder som bussholdeplasser eller nærmeste kryss.

For deg som sjåfør innebærer det mindre omvei, samt økte sjanser for å få passasjer på arbeidsreisen.

Spørsmål? Ikke nøl med å kontakte oss på hjelp@sammevei.no!

 

Ha en strålende dag videre!
SammeVei teamet