Aker Solutions, Kværner, Fornebuporten og Vestre Viken HF skal SammeVei

Disse samkjører til høsten

 

AkerSolutions.jpg
Kvaerner.png
Fornebuporten.png
Vestre Viken.png

Aker Solutions, Kværner og Fornebuporten

SammeVei har inngått spennende samarbeid. De siste ukene har teknologiinteresserte ansatte på Fornebu testet SammeVei-appen og hvordan det er å kjøre sammen med kollegaer på arbeidsreisen. Workshops og tilbakemeldingsrunder har gitt mye lærdom og et bedre bilde av hva brukere ser etter i en samkjøringsløsning.

3. september begynner "Carpool To Work" kampanjen, et samkjøringsinitiativ der ansatte på Fornebu samkjører til og fra arbeidsplassen via SammeVei. Er du interessert i å finne en å kjøre sammen med til Fornebu, br du aktivere turer med SammeVei fremover. 

Aldri har tiden for treff i Oslo-området vært bedre!


Vestre Viken HF

Samtidig som arbeidstakere på Fornebu har organisert seg for å kjøre sammen, gjør ansatte i Vestre Viken HF det samme. Ved lokasjonene Blakstad, Bærum og Drammen har ansatte begynt å teste SammeVei-appen, og større fokus er satt på samkjøring som transportalternativ.

Parallelt med samkjøringskampanjen på Fornebu, begynner "Kjør sammen til jobben" kampanjen hos Vestre Viken HF den 3. september. Her vil ansatte kjøre sammen i hverdagen og aktivere turer i SammeVei-appen.


Samkjøring langs Oslos innfartsårer

Bedriftene på Fornebu og klinikkene til Vestre Viken HF alle er nære E18. SammeVei ønsker i første omgang å bygge trafikk langs innfartsårene til Oslo, for deretter å ekspandere videre. Er samkjøringen i gang her, vil den spre seg videre.

Tiden er inne for å aktivere turer! Åpne SammeVei-appen og aktiver turer for opp til en uke frem i tid. God tur!