SammeVei på Drømtorp-dagen, juni 2019

Dato: Torsdag 6.juni

Sted: Ski Næringspark

Arrangement: Drømtorp-dagen 

Drømtorp-dagen startet med en interessant tale fra Karl Erik Navestad om Ski næringspark og dens framtid. Neste mann ut på scenen var Freddy Kjensmo med „humor fra scenen“ som holdt et morsom foredrag om hvorfor mindre motivasjon i hverdagen fører til et lykkelig liv, til stor applaus fra publikum. Han la grunnlaget for en avslappet, god atmosfære for alle deltakerne. Etter en pause med god mat og drikke ble SammeVei introdusert på scenen. Der fortalte Moritz om en fremtid med mindre kø, mer tid i hverdagen og samkjøring som reelt transportalternativ. Presentasjonen la opp til diskusjon og vi fortsatte samtalen med interesserte deltakere i etterkant.

SammeVei testet også deltakernes kunnskap om bilbruk og samkjøring, med en morsom vir, og premierte vinneren med et gavekort fra XXL

Videre ble det arrangert en minigolfkonkurranse, en tradisjon på Drømtorp-dagen, og det ble servert god kaffe fra en dedikert kaffebil.

Drømtorp-dagen var spennende, interaktiv og lærerik for både oss og de ansatte ved Ski næringspark.

Ikke lastet ned SammeVei-appen og prøvd samkjøring ennå? Fortvil ei, vi har en gratis versjon liggende klar til deg herunder!

 

Klikk her for SammeVei på iOS og kom i gang

Klikk her for SammeVei på Android og kom i gang