Update Innovasjonsprosjekt

Vår visjon: ett helhetlig mobilitetstilbud

SammeVei har siden i fjor vært involvert i et spennende innovasjonsprosjekt som ser på potensialet og mulighetene til å tilføye samkjøring til det eksisterende kollektivtilbudet. Hensikten er å gi passasjerer tilgang til både offentlig transport og samkjøring, med én og samme billett.

Som et første steg i koblingen mot offentlig transport, startet vi i januar ordning der passasjerer med gyldig måneds-/årskort samkjører gratis. Kjør sammen med SammeVei og få refundert det du bruker opp til kr 500 per måned. I praksis betyr det 14 ganger gratis skyss på arbeidsreisen!

*Slik kommer også du i gang med gratis samkjøring:*

1. Send inn en kopi av ditt gyldige månedskort til hjelp@sammevei.no

2. Opprett turer i SammeVei-appen og spør om skyss på arbeidsreisen din

3. Få refundert samkjøringskostnadene en gang i måneden

Dette kaller vi en god deal :sonnenbrille:

God tur!

SammeVei teamet

Mobinext.jpg