Oppdatering for SammeVei appen – hva er nytt?

Kjære samkjørere. Takk for at dere bruker SammeVei! Vi prøver å forbedre oss hver dag og jobber daglig med å gjøre appen mer brukervennlig og stabil. Vi setter stor pris på alle tilbakemeldingene. Samme med våre brukere finner vi ut hvilke ting vi må fikse og hvilke nye funksjonaliteter vi ønsker å lage til.

Hva er nytt i versjon 4.5.0?

·      Husker du bilene og personene vi viser i kartet? Nå kan du klikke på dem for mer informasjon og se hvor pendlere rundt deg ønsker å samkjøre. Neste steg blir å la deg booke en tur på denne måten, stay tuned!

 

·      In-app kundeservice: Noe du lurer på eller trenger hjelp med? Vi har nå lagt til rette for en in-app kundechat. Her kan gi oss tilbakemelding og stille spørsmål, uten å forlate appen. Vi ser frem til å høre fra deg!

 

·      Vi har gjennomført en omfattende dugnad og kvittert ut en rekke irriterende bugs og gjort appen mer stabil. Takk til alle som sender inn tilbakemelding!

 

SammeVei 4.5.0 er nå tilgjengelig for nedlastning for iOS.

 

Skaff deg den NYESTE VERSJON!