SammeVei på mobilitetsdagen 29.August

Mobilitetsdag 2019 – med Höegh Eiendom på Solli

Torsdag 29.august hadde Viktor fra SammeVei følgende som mål: å skape kunnskap om bruken av og fordelene til og skape interesse for en ny, grønn mobilitetsløsning, nemlig samkjøring.

Det ble grilling (wow – for en burger), litt musikk og ikke minst en morsom SammeVei-quiz med et XXL-gavekort som premie. Vi fikk mange gode spørsmål og tilbakemeldinger fra interesserte ansatte som kom innom SammeVeis stand. Til tross for det dårlig været, ble det noen spennende diskusjoner om samkjøring som transportalternativ, miljøet, bilbruk i Oslo, „mobility as a service“ og mer.

Höegh Eiendom’s mobilitetsdag var spennende og interaktiv for de ansatte. I tillegg til SammeVei var RedBike Sykkelverksted, Maaslev, Hyre og SATS representert.

Fikk du ikke anledning til å snakke med SammeVei under Höegh Eiendom’s mobilitetsdag? Allerede 18. og 19. september finner du oss i anledning av “Åpen dag med fokus på bærekraft og miljø” i Sundtkvartalet samme med KnowIt. Arrangementet skjer i samarbeid med Oslo europeisk miljøhovedstad 2019. Vel møtt!

 

 

Ikke lastet ned SammeVei appen og prøvd samkjøring ennå? Fortvil ikke!

 

Klikk her for SammeVei på iOS og kom i gang

Klikk her for SammeVei på Android og kom i gang