Large Tagline.png
Matvarene bestilt fra sofaen
levert hjem innen få timer

Revolusjon innen leveringstjeneste!

Pick App var en hjemleveringsapp som hadde drevet av Sammevei for halvannet år. Sammevei er stolte av å bli den første on-demand aktøren som har levert det du måtte trenge, innen en time! 

SammeVei utviklet Pick App som vår respons på COVID-19 – hvor man skulle holde seg hjemme heller enn å samkjøre med andre. Hurtig levering på døren har gjort nedstengningen enklere for mange av våre eksisterende og nye brukere.

 

Pick App har i denne perioden vært vårt viktigste engasjement. Men når vi nå kommer tilbake til normalen, er tiden moden for oss til å tenke nytt – enda en gang.

Vi tror at teknologiene vi har etablert rundt Pick App og SammeVei vil skape best verdi – og danne grunnlag for enda mer integrerte eller lokaliserte tjenestekonsepter – i nye partnerskap. Vi har derfor besluttet å avvikle den løpende driften av dagens Pick App, slik at vi kan fokusere vår tid og våre ressurser på å etablere slike nye konsepter og partnerskap. 

Vi håper og tror at vi vil treffe dere på nytt – og at dere vil kunne dra nytte av våre løsninger i nye sammenhenger om ikke så lenge. I mellomtiden håper vi at dere vil huske Pick App som tjenesten som tenkte nytt – slik dere også gjorde når dere benyttet den!

Vi ønsker å takke alle dere som har lastet ned Pick App, og dere mange som har benyttet tjenesten. Det har vært avgjørende for at vi har kunnet forstå behovene, etterspørselen, utfordringer og løsninger. Vi har blitt litt kjent med mange av dere over telefonen, via chat og når vi har møtt dere på døren. Noen av dere har småbarn dere må se til, noe av dere har særskilte ønsker om råvarer til middagen, noen av dere ønsker å by til fest – og noen gjør alle delene eller mere til. Dette er relasjoner og kunnskap vi nå tar med oss videre, og som vi satser på at vil skape grunnlag for noe nytt og enda bedre!

Takk så langt! 

Mvh Pick App teamet